Mikä ihmeen September Open?

Ilmainen sisäänpääsy! Tule tekemään upeita löytöjä Keskiaikaisilla markkinoilla, maistelemaan suussa sulavia herkkuja Sadonkorjuumarkkinoilla ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja yhdistyksiin September Expoon ja Syysmessuille.

Yleisölle maksuton perinteikäs ja tunnelmallinen September Open on elämyksellinen markkinatapahtuma, missä pääset kurkistamaan keskiaikaan ja aistimaan aitoa saaristolaistunnelmaa. 

Tule tekemään upeita löytöjä Keskiaikaisilla markkinoilla, maistelemaan suussa sulavia herkkuja Sadonkorjuumarkkinoilla  ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja yhdistyksiin September Expoon ja Syysmessuille.

Markkinahumun keskellä kävijöitä palvelee Taverna-alue , missä soitto soi ja Kuolleen Miehen Kapakka tarjoilee suun mukaisia virvokkeita…Eikä pidä unohtaa nälkäisistä kävijöistä huolehtivia Taverna-alueen maan mainioita ruokamyyjiä herkullisine ruoka-annoksineen.

Markkina-alueella sijaitsevat historialliset hiiliuunit luovat jo itsessään tapahtumalle upean tunnelman. Tanner tömisee ja kaviot kopsuu, kun Rohan tallit tuovat turnajaisalueelle uuden henkeäsalpaavan keskiaikaisen hevosturnajaisShown, Vallan juonet. 

Ohjelmassa luvassa myös paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää ja hauskaa koettavaa koko perheelle.

Tervetuloa viihtymään!

T. Päätuottaja Karoliina Ahokas