Koko perheen tapahtuma, pääsymaksutta!

September Open-tapahtuma on täynnä nähtävää ja koettavaa!

September Open- tapahtuman markkinapäivä on täynnä nähtävää ja koettavaa, lapsille ja aikuisille!

Lauantaina 10.9.2022 markkinapäivä starttaa klo: 10.00. Myyntikojut notkuvat upeita tuotteita ja päivän aikana voit tehdä upeita löytöjä jokaiselta markkina-alueelta. Keskiaikaisilta markkinoilta löydät mm. pikku ritareille ja linnanneidoille mieleisiä leluja, keskiaikaisia vaatteita, koruja ja paljon muuta mielenkiintoista.

Sadonkorjuumarkkinoilta löydät värikkäät vihannekset, makeat hillot, maistuvat mehut, marmeladit ja vilun karkoittavat valkosipulit.

September Expo ja Syysmessut esittelevät paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä. samalta alueelta löytyy myös perinteiset markkinalakut ja pehmikset.

Ohjelmassa riittää ihmeteltävää moneen makuun. Luvassa muunmuassa musiikkia pitkin päivää, Gars historianelävöittäjien äkseerausta, Rohan Tallien upea ‘ Vallan juonet’ hevosturnajaisshow, Sirkuskunnan Narrien hassunhauskoja temppuja ja vielä ehdit myös varaamaan paikkasi upealle Eugenia-purjehdukselle, jonka lähtö on aivan tapahtuma-alueen vieressä.

Markkina-alue hiljenee hiljalleen klo:18 jälkeen, mutta ilonpito ei! Taverna-alueella ohjelmaa on yöhön asti! Musiikkia, virvokkeita ja suussa sulavia makuja! Taverna-alueen ruokamyyjät karkoittavat nälän koko seurueelta maistuvine ruoka-annoksineen. Nyt on mainio hetki viettää ulkona syksyn viimeisimpiä lämpöisiä iltoja yhdessä ystävien, oman rakkaan tahi vaikka koko suvun kesken ‘Kuolleen Miehen Kapakan’ antimista nauttien!