Ohjelma

Perjantaina 10.9. alue avautuu klo 17:00 tavernan etkoilla. Myyjillä on mahdollisuus pistää myös kojunsa myynti kuntoon ja myydä illan ajan. Tavernan ovet ovat avoinna klo 24:00 asti.
Lauantaina tapahtuma avautuu klo 10.00 ja markkina-alue hiljenee klo 18:00 tavernan jatkaessa aina klo 24:00 asti

Haluatko päästä kokemaan merituulen kasvoillasi ja purjehduksen tuoman vapauden tunteen? Tämä on nyt mahdollista, satamaan nimittäin saapuu tapahtuman ajaksi uljas Eugenia miehistöineen. Eugenia tarjoaa 1h-2h purjehduksia halukkaille. Lähtöajat la 11.9. klo 11 ja klo 14. risteily kestää kaksi tuntia.

Purjehduksen hinta on 25€/ hlö.

Varaukset
Pirjo Hoffström
Suomen Saaristovaraus
Puhelin: +358-40-5428021 tai 02-4106600
Sähköposti: info@suomensaaristovaraus.fi

Varaukset: https://saaristovaraus.bookingonline.fi/stable/tapahtumat.jsp?teema_id=2034

Tapahtumassa pääset jälleen nauttimaan mukaansa tempaavasta musiikista Greenrose Fairen tahtiin. Bändi on juuri julkaissut uuden levynsä ”Following the Wind”, virittäydy tunnelmaan ja käy katsomassa The Eleventh Hour- video youtubesta.

Pääset tutustumaan yhtyeeseen heidän nettisivujen kautta https://greenrosefaire.com/

Isara, kolmen miestä kilteissään, on tunnettu rempseästä irkku poljennostaan ja sypaattisesta esiintymisestään. Jari, Jukka ja Ritch saaavat tanssijalan vipattamaan ja nostavat taatusti tunnelmaan kattoon. Pääset tutustumaan bändiin heidän facebook-sivujensa kautta.

Taistelut

Rohan Tallien turnajaiset ihastuttavat vuodesta toiseen hevostaituruudellaan ja upealla eläytymisellä. Näytös on nähtävissä taisteluareenalla rannan tuntumassa.

www.rohan.fi

Medieval Combat Sport tuo tapahtumaan Buhurtin SM-liigaottelun.

Laji on ottelua historiallisissa haarniskoissa ja tylpillä teräsaseilla. Ottelijoiden turvallisuudesta vastaavat tuomarit (marshals) ja tarkoin rajatut säännöt. Muuten voimankäyttö on vapaata. Otteluita käydään joko yksi vastaan yksi -otteluina tai kahden joukkueen välisinä kohtaamisina. Joukkotaisteluissa (buhurt) joukkueen koko vaihtelee tapahtumakohtaisesti, isoimpien virallisten otteluiden ollessa 30 vastaan 30 massataisteluita.

https://mcsf.fi/fi/buhurt-lajina/

Sirkuskunnan Narrit tuovat keskiajan hengen ja hulvattoman meiningin luoksesi leikarimaisella katuesityksellään, joka esittelee yleisölleen aikansa ihmeitä. Tällä kertaa Taalintehtaalle suuntaavat Urho ja Suikki eli luvassa on taitavaa lukuisten kapuloiden käsittelyä, käsillä tasapainoilua tikkujen nokassa sekä KUOLEMANTEMPPUJA!

Koko esitys on aina läpeensä juonnettu ja täynnä hullunkurista, mutta eteenpäin virtaavaa puhtia.

Turun Keskiaikaisilta Markkinoilta ponnistaneet Sirkuskunnan Narrit ovat nauttineet vuosien varrella suurenmoista suosiota. He ovat esiintyneet Turun Keskiaikaisilla markkinoilla jo yli 10 vuoden ajan. He ovat vierailleet jo kaikissa Suomen suurissa keskiaikatapahtumissa ja ovatpa he esiintyneet jopa Turun Linnan kuninkaan salissa!