Paljon kaikenlaista ohjelmaa lapsille


Paljon kaikenlaista ohjelmaa lapsille löytyy sekä keskiaikaisilta saaristolaismarkkinoilta että Ruukinpuistosta. Lasten Ruukinpuisto aivan Expon vieressä on tapahtumapaikkana uusi. Sijainti on keskeinen, mutta kuitenkin omassa rauhassa – täydellinen paikka lapsille suunnatulle ohjelmalle siis!

Paljon tekemistä keskiajan tyyliin

Keskiaikaisilla saaristolaismarkkinoilla perheen nuorimmat siirtyvät ajassa taaksepäin hevosen selässä, Finnhirdin järjestämässä taistelutalutusratsastuksessa. Turvallisuuteen panostetaan luonnollisesti, ja moni nuori kävijä on aikaisempina vuosina nauttinut kokemastaan.

Keskiaika-alueelta löytyy tämän lisäksi jousiammuntaa, miekkailukoulu, sirkuspaja ja wanha karuselli perheen pienimmille.

Viihtyisää ohjelmaa Ruukinpuistossa

Kaunis ja viihtyisä Ruukinpuisto palvelee etenkin lapsia September Openin aikana. Puuhakkaimmille vieraille löytyy tivoli ja pumppulinna. Poniratsastus, onginta ja keppihevosrata ovat maksullisia, kun taas luontopolku, chillauskävely, tanssi ja planktonpiirtäminen ovat kaikille ilmaisia. Täältä löydät myös lapsiparkin.

Paikallisen VPK:n näytöksen jälkeen kaikki halukkaat saavat tutustua palokuntalaisten rataan.

Puistossa myydään ainakin hattaraa, popcornia, lakua, mokkapaloja, makkaraa ja lettuja. Vanhemmat huom! Puiston kupeessa sijaitsevien Ruukinsaunan ja Strandhotelletin ruokatarjonta tyydyttää myös aikuisen nälän.